Az én kis családom 1. évad 46. rész tartalma

Tülay egyre reménytelenebb, amiért vélhetően nem lehet gyermeke. Mindent megtenne érte, de sorra érik a kellemetlen csalódások. Tufan igyekszik… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Az én kis családom sorozat tartalma
Sorozat címe: Az én kis családom (Bizim Hikaye – Our Story)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 1. Aktuális epizód: 46
Szereplők: Hazal Kaya, Burak Deniz, Nesrin Cavadzade, Reha Özcan, Yagiz Can Konyali
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. január 23., csütörtök, 16:00-kor

46. rész tartalma

Tülay egyre reménytelenebb, amiért vélhetően nem lehet gyermeke. Mindent megtenne érte, de sorra érik a kellemetlen csalódások. Tufan igyekszik tartani benne a lelke, biztosítva őt a szeretetéről.

Készülőben Filiz és Cemil esküvője. Baris nagyon nem szeretné, ha a két fiatal összeházasodna, de látszólag nem tudja megakadályozni a frigyet. Az otthonban is zajlanak az események, Kiraz új barátnője nagyon megtetszik Tülaynak, amikor a gyerekeknél jár látogatóban.

Később célozgat is Tufannak, hogy esetleg örökbe fogadhatnának, ha már gyerekük nem lehet, de a férfinak nem esik le a tantusz. Hikmet és Rahmet tovább nyomoznak Cemil után.

Forrás: RTL-Klub


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el, benne Az én kis családom sorozat! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top