Az én kis családom 1. évad 73. rész tartalma

Filiz elmondja Zeynepnek, hogy az anyja meghalt, ami nagyon megviseli a kislányt, ezért Tülay felajánlja, hogy náluk maradhat, és a legnagyobb… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Az én kis családom sorozat tartalma
Sorozat címe: Az én kis családom (Bizim Hikaye – Our Story)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 1. Aktuális epizód: 73
Szereplők: Hazal Kaya, Burak Deniz, Nesrin Cavadzade, Reha Özcan, Yagiz Can Konyali
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. március 2., hétfő, 16:00-kor

73. rész tartalma

Filiz elmondja Zeynepnek, hogy az anyja meghalt, ami nagyon megviseli a kislányt, ezért Tülay felajánlja, hogy náluk maradhat, és a legnagyobb meglepetésére Tufan nagyon élvezi a pótapaságot.

Hikmet és Rahmet első munkanapja a pizzériában nem alakul túl jól; megvádolják őket, hogy pénzt loptak a kasszából, így most még nagyobb adósságot kell letörleszteniük. Cemil elújságolja Filiznek, hogy kiderült, Asim gyújtotta fel Esra házát, de még nem tudták elkapni. Filiz jól kijön az új főnökével, Ömerrel, Baris viszont gyanakszik rá, és megpróbálja figyelmeztetni a lányt, hogy legyen óvatos vele.

A gyémánttolvaj banda becsempészi a főnökük életét kioltó pisztolyt Cemil járőrautójába, így most őt vádolják a bandavezér meggyilkolásával, és belső vizsgálat indul ellene.

Az Elibol gyerekek mind beleegyeznek, hogy Fikri elváljon az anyjuktól, és elvegye Seymát, Müjde viszont ultimátumot ad az anyjának.

Forrás: RTL-Klub


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top