Az X-Faktor 2014 győztese: Tóth Andi

Tóth Andi, Horányi Juli és Benji vágott neki az X-Faktor 2014 finálénak vasárnap este, hogy eldöntsék kié lesz a fődíj, ki az, aki a legnépszerűbb tehetség hármójuk közül. Tóth Andi, Szikora Róbert mentoráltja 15 évesen a hazai X-Faktorok legfiatalabb győztese lett és elvitte a 25 millió forint összértékű nyereményt!

A fináléra Tóth Gabi versenyző nélkül maradt, Little G., Alföldi Róbert és Szikora Róbert egy-egy énekessel jutott be a döntőbe. A show közös produkcióval indult, majd következtek azok a dalok, melyekkel a válogatón a mentorok elé léptek az énekesek.

A második kör a karácsony jegyében telt. Andi a Train – Shake Up Christmas című dalt, Juli a Katona Klári – Legyen ünnep című számot, míg Benji az All I Want For Christmas Is You című dalt adta elő Mariah Careytől.

Tóth Andi – Shake Up Christma

{adinserter 11}

Két produkció után eldőlt a harmadik hely sorsa: a pillanatnyi állás alapján Benji kapta a képzeletbeli bronzérmet, Tóth Andi és Horányi Juli folytathatta a versengést. Két-két dalt adhattak még elő a lányok: Horányi Juli Lady Gagától a The Edge Of Glory című számot választotta, Tóth Andi pedig a Queentől adta elő újra a Show Must Go On című örökbecsű darabot, majd mindketten elénekelték a külön erre az alkalomra készült dalt, a győztes dalát, melynek címe Legyek én!, a dalszerzők pedig Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Erdős Virág.

Tóth Andi: Legyek én!

{adinserter 11}

Mindkét énekes csak dicsérő szavakat kapott az este folyamán a mentoroktól – de meg is érdemelték! Végig a versengés során kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva, megérdemelten jutottak a fináléba.
Tóth Andi az X-Faktor 2014 győztese
A győztes dala után fellépett még Vastag Csaba korábbi X-Faktor győztes, meghallgattuk az idei tehetségkutató búcsúdalát a 13 döntős énekestől, majd jött az eredményhirdetés.

Tóth Andi az X-Faktor 2014 győztese!

Tóth Andi – Szikor Róbert mentoráltja – megnyerte a tehetségkutató műsorát, mellyel együtt a havi egymillió forintot, a kétszemélyes tíznapos utazást Balira, az autót és azt a 10 millió forintot, amit lemezre, nagykoncertre és klipkészítésre költhet!

A rend kedvéért: Horányi Juli végzett a második helyen.

Sírni csak a győztesnek és mentorának szabad!

A show most véget ért, de a shownak mennie kell tovább, ezért 2015-ben is lesz X-Faktor!
Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv
RTL KLUB
{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top