Barátok közt heti tartalma 2016.06.20 – 06.24.

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Gizella és László elszántan küzdenek az öregedés ellen, Júlia nehéz feladatot kap, Nóra kitalálja, hogyan segíthetne Rolandnak. Ez történik az RTL Klub napi sorozatában a héten. Országos tv-premier! A beharangozónkban elolvashatók az előzmények és az epizód tartalmának rövid összefoglalója, mutatunk jelenetfotót. A telenovella megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző héten történt: Lindánál megindul a szülés, Zsoltnak új lakója lesz, Veintraub ki akar szállni az üzletből, amit Miklósék nagyon nem szeretnének.

Ez történik a Barátok köztben ezen a héten

Gizella és László elszántan küzdenek az öregedés ellen, és ehhez egy szokatlan megoldást találnak ki. Leitold Piros, Júlia volt cellatársa nehéz feladatot bíz Júliára. Zsófi látni szeretné a fiát, és ezért mindent megpróbál, hogy a Bencét körülvevők közelébe jusson. Natasa fél bevallani Emíliának, hogy milyen döntést hozott, mert tart attól, hogy ez befolyásolhatja a kapcsolatukat. Emília meglepné Zsoltot egy üveg pezsgővel, de nem az nyit neki ajtót, akire számít. Ágnes mindent megpróbál, hogy véghezvigye Alizzal kapcsolatos tervét. Rudi megérkezik külföldre, hogy teljesítse a feladatát. Nóra kitalálja, hogyan segíthetne Rolandnak és a közösségnek.

Ez történik a héten a Barátok közt sorozatban
A hazai gyártású telenovella hétköznaponként 20:50-kor kerül a képernyőre, az Éjjel-Nappal Budapest után.

Forrás: RTL Klub
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top