Barátok közt sorozat 10005-10006. rész tartalma

Aliz kénytelen bevinni Lilit a munkába, a nyugtalankodó kisbaba pedig az őrületbe kergeti Zsoltot, aki Aliz fejéhez vágja, miért nem választ… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt sorozat
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 10005-10006
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 17., hétfő, 17:05-kor

10005-10006. rész tartalma

Aliz kénytelen bevinni Lilit a munkába, a nyugtalankodó kisbaba pedig az őrületbe kergeti Zsoltot, aki Aliz fejéhez vágja, miért nem választja inkább a Lilivel való játékot a munka helyett, hiszen az kvázi kikapcsolódás lehet a könyveléshez képest. Aliz erre felszólítja Zsoltot, hogy ha ennyire magabiztos, töltsön el Lili felügyeletével huszonnégy órát.

Simon abban bízik, hogy nemsokára sikerül kijuttatnia Vandát Marcihoz Kínába. Amikor Vandával is megosztja, hogy nem tett le a reményről, Vanda az árulása miatt érzett bűntudata miatt rosszul reagál.

Vincét aggasztani kezdi, hogy Szonja úgy tesz, mintha egyedül is képes lenne megbirkózni a Gergő tragikus balesete miatt érzett aggodalmával, ezért megpróbálja rávenni Szonját, hogy a munkába menekülés helyett inkább engedje, hogy Vince egy kicsit gondoskodjon róla.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top