Barátok közt sorozat 9965-9966. rész tartalma

Máté elbújva figyeli, ahogy Gergő és Adél felfedezi, hogy Gergő autójának kilyukadt a gumija. A bosszús Gergő már épp szakembert hívna, ami… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt sorozat
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 9965-9966
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. július 20., hétfő, 20:10-kor

9965-9966. rész tartalma

Máté elbújva figyeli, ahogy Gergő és Adél felfedezi, hogy Gergő autójának kilyukadt a gumija. A bosszús Gergő már épp szakembert hívna, amikor Máté felajánlja, hogy segít kereket cserélni. Másnap Júlia izgatottan készül az ebéd randijára Attilával, és elmondja Vandának és Máténak, hogy Attila biztosan az egyéves „,összejövési” évfordulójukat akarja megünnepelni.

Habár Levente megnyugtatja Nórát, hogy nincs gondja azzal, hogy visszamenjen tanítani, és különben is ezt már megbeszélték, Leventét igazából kétségek gyötrik.

Aliz örömkönnyekben tör ki, amikor felfedezi, hogy végre nullán állnak a Rózsában, és ezt a jó hírt megosztja Zsolttal. Később Oszkár véletlenül kihallgat egy beszélgetést, amiből kiderül, hogy igazából Zsolt az, aki tanácsokkal látja el Alizt. Oszkár kisvártatva azzal szembesül, hogy Zsolt Aliz széfjénél matat, és döbbenten számonkéri őt.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top