Barátok közt sorozat 9995-9996. rész tartalma

Dorka még mindig dühös, hogy Timi ennyire ellenséges vele és emiatt Lucával sem lehetnek barátok. Luca azonban később felkeresi Dorkát, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt sorozat
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 9995-9996
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 10., hétfő, 17:05-kor

9995-9996. rész tartalma

Dorka még mindig dühös, hogy Timi ennyire ellenséges vele és emiatt Lucával sem lehetnek barátok. Luca azonban később felkeresi Dorkát, hogy bocsánatot kérjen Timi viselkedése miatt, és megmagyarázza Dorkának, hogy bár Lucának nagyon szimpatikus Dorka, de mégsem mehet a legjobb barátnője, Timi ellen.

Vanda minden erejével leplezi Simon és Júlia előtt a szégyenletes estét, miközben idegesen hívogatja Maróthyt, hogy mikorra várhatóak kézzelfogható eredmények. Kiderül azonban, hogy Maróthy átejtette Vandát és esze ágában sincs intézkedni.

Zsolt kénytelen Trinitászos információkat szolgáltatni Gergőnek, aki azonban nem éri be ennyivel és valami sokkal fajsúlyosabb dolgot kér, amivel üthet Claudián. Zsolt felajánlja Gergőnek Claudia adózatlan pénzét, amit egy raktárhelyiségben rejteget…

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top