Barátok közt sorozat 9999-10000. rész tartalma

Miután Gergő elaludt az altatótól, a pánikban lévő Adél kénytelen maga átvenni az irányítást a repülőn. Felveszi a kapcsolatot az irányító… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Barátok közt - RTL Klub
Sorozat címe: Barátok közt (Barátok közt)
Műfaj: telenovella
Évad: 1. Aktuális epizód: 9999-10000
Szereplők: Szőke Miklós, Varga Izabella, Rékasi Károly, Várkonyi András, Gyebnár Csekka
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. augusztus 12., szerda, 17:05-kor

9999-10000. rész tartalma

Miután Gergő elaludt az altatótól, a pánikban lévő Adél kénytelen maga átvenni az irányítást a repülőn. Felveszi a kapcsolatot az irányítótoronnyal, aki instruálni kezdi. Először Adélnak csak vissza kell fordítania a gépet, hogy ne hagyják el a magyar légteret.

Miután László rájött, hogy Gizella csak azért hívta meg ebédre, hogy véglegesítsék a válást, először dühöng, aztán szomorú lesz, végül hisztizni kezd. László magukra zárja az ajtót, és végső kétségbeesésében megpróbálja lenyelni a kulcsot, amitől fuldokolni kezd.

Levente lelkesen várja az esti operát, csakhogy kiderül, hogy Nóra megfeledkezett róla: egy üzleti megbeszélés miatt nem tud elmenni. Szeretné odaadni Eszternek és Dorkának a jegyeket, ám amikor épp így akar tenni, fültanúja lesz, hogy a lányok titkolnak valamit.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top