Bor, mámor, szerelem 1. évad 36. rész tartalma

Nina úgy dönt, hogy nem utazik el, itt marad a szőlője miatt és Andrétól elköszön. Igor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Bor, mámor, szerelem sorozat epizódok
Sorozat címe: Bor, mámor, szerelem (Burlive Vino/Taste of Love)
Műfaj: tévéfilmsorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 36
Szereplők: Emil Horváth, Eva Rysová, Henrieta Mičkovicová, Ivan Letko, Jana Olhová
Premier az Duna TV sorozatok között.

Vetítés időpontja: 2024. március 12., kedd, 19:45-kor

36. epizód tartalma

Lisztharmat fertőzte meg Nina „Mária” szőlőjét, de mégsem akarja leszüreteltetni, csak a beteg fürtöket, hogy a többi még érhessen. Igor nagyon dühös és aggódik, hogy a többi fajta is megfertőződik. Ivan utasítást ad Nina háta mögött, hogy mindent szüreteljenek le, de Nina végül meggyőzi, hogy állíttassa le és úgy dönt, hogy nem utazik Franciaországba.

Martin össze van törve, amiért Nina többé nem áll szóba vele. Ír neki egy bocsánatkérő levelet, amiben küld neki egy szerencséthozó medált. Dorota, miután Miro megpofozta, úgy dönt, hogy elköltözik otthonról. Peter és Dáša elhidegültek egymástól. Peter hiába kéri, hogy próbálják a dolgokat helyre hozni, a felesége nem hajlandó. Viera megtudja Jakubtól, hogy Dásának Brüsszelben szeretője van, a kollégája, Phillip. Robo ismét megjelenik a Dolinsky házban.

Amikor megtudja, hogy Laurat megverte Jakub és Eva a kisfiú apjával is jóban van, féltékeny dühkitörésével végleg bizonyítja Evanak, hogy már sosem fog megváltozni.

Forrás: MTVA


Jó szórakozást kívánok Bor, mámor, szerelem sorozat 36. részéhez!

Scroll to top