Bor, mámor, szerelem 1. évad 57. rész tartalma

Nina és Martin végre beszélnek és Martin kitárulkozik neki és elmondja, mi történt vele Afrikában. Nina… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Bor, mámor, szerelem sorozat epizódok
Sorozat címe: Bor, mámor, szerelem (Burlive Vino/Taste of Love)
Műfaj: tévéfilmsorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 57
Szereplők: Emil Horváth, Eva Rysová, Henrieta Mičkovicová, Ivan Letko, Jana Olhová
Premier az Duna TV sorozatok között.

Vetítés időpontja: 2024. április 15., hétfő, 19:45-kor

57. epizód tartalma

Nina és Martin végre beszélnek és Martin kitárulkozik neki és elmondja, mi történt vele Afrikában. Nina úgy dönt, hogy visszamegy vele megkeresni Kofit. Miro megnyeri a választásokat. Ivan a fogadás alatt többször próbál beszélni vele Tóthról, de sikertelenül. Miro aggódik, hogy Ivan esetleg gyanút fogott.

Slávo arra kéri Dorotát, hogy menjen el Miro esti magánpartijára, hátha kiszagolhatja, hogy miben mesterkedik Ingrid és a cinkosai. A gyerekek és a dédszülők titokban válságtanácsot terveznek azért, hogy Eva és Peter kettesben utazhassanak el. Stano hamis ürüggyel eltávolítja Vierat és Alicat a házból, hogy Nina nyugodtan találkozhasson Martinnal.

Viola, a rosszulléte után, arra kéri Dorotát, hogy ő is menjen el az estélyre, mert fél, hogy egyedül nem fogja bírni. Ingrid azt mondja Ivánnak, hogy gyereket vár tőle.

Forrás: MTVA


Jó szórakozást kívánok Bor, mámor, szerelem sorozat 57. részéhez!

Scroll to top