Bor, mámor, szerelem 1. évad 58. rész tartalma

Martin és Nina elhatározzák, hogy együtt mennek el Afrikába és Alica segítségét kérik, hogy szerezzen Ninanak… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Bor, mámor, szerelem sorozat epizódok
Sorozat címe: Bor, mámor, szerelem (Burlive Vino/Taste of Love)
Műfaj: tévéfilmsorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 58
Szereplők: Emil Horváth, Eva Rysová, Henrieta Mičkovicová, Ivan Letko, Jana Olhová
Premier az Duna TV sorozatok között.

Vetítés időpontja: 2024. április 16., kedd, 19:45-kor

58. epizód tartalma

Martin és Nina elhatározzák, hogy együtt mennek el Afrikába és Alica segítségét kérik, hogy szerezzen Ninanak vízumot. Viera felháborodik, amikor megtudja, hogy Stano a háta mögött mesterkedett. Martin bejelenti nekik, hogy mindketten Afrikába utaznak.

Dorota Buranovskytól tudja meg, hogy az anyja rosszul lett, ezért elmegy hozzá, hogy segítsen neki az estély előtt és belejelenti, hogy az estélyre is ott marad. Az estélyre Baxa is hivatalos, aki azonnal bizalmaskodni kezd Dorotával, amint megismeri és amikor túllő a célon, Viola közbelép és kidobja a házból.

Miro és Tóth azt hiszik, hogy Ingrid csak csaliként dobta be Ivánnak a terhességet és megdöbbennek, amint Ingrid közli, hogy valóban terhes. Anna, Zoli, Laura és Jakub terve tökéletesen sikerül, hogy Eva és Peter csak kettesben utazzanak el, csak azt nem tudják, hogy Eva és Peter átláttak a szitá

Forrás: MTVA


Jó szórakozást kívánok Bor, mámor, szerelem sorozat 58. részéhez!

Scroll to top