Bor, mámor, szerelem 1. évad 65. rész tartalma

Ivan felhívja Tóhtot, hogy mégis pénzt kérjen kölcsön, de Tóth megalázóan és elutasítóan viselkedik, de végül,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Bor, mámor, szerelem sorozat epizódok
Sorozat címe: Bor, mámor, szerelem (Burlive Vino/Taste of Love)
Műfaj: tévéfilmsorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 65
Szereplők: Emil Horváth, Eva Rysová, Henrieta Mičkovicová, Ivan Letko, Jana Olhová
Premier az Duna TV sorozatok között.

Vetítés időpontja: 2024. április 25., csütörtök, 19:45-kor

65. epizód tartalma

Ivan felhívja Tóhtot, hogy mégis pénzt kérjen kölcsön, de Tóth megalázóan és elutasítóan viselkedik, de végül, belemegy az egyezségbe és elkészíti a szerződést, amiben az áll, hogy Ivan a házával kezeskedik a kölcsönért. Ingrid, ezt meglátva, nem hagyja, hogy Ivan aláírja a szerződést, amiért Tóth nagyon mérges lesz Ingridre. Dühében és bosszúból, mérlegelve Slávo korábbi ajánlatát, munkát ajánl neki, amit Slávo el is fogad.

Eva és Peter bejelentik a gyerekeknek, hogy mind a négyen, együtt költöznek Morvaországba, a gyerekek nagy boldogságára. Anna nagyon várja Kofi érkezését és mindent megtesz azért, hogy a kisfiú majd minél otthonosabban érezze magát a családban. Slávo bánatában úgy dönt, hogy nem marad a cégnél, sőt a városban sem, miután az apja úgy megalázta és inkább hitt Ingridnek, mint a fiának. Eva és Nina, miután megtudják Igortól, mi történt, elmennek Slávohoz, hogy meghallgassák az ő magyarázatát is.

Eva később elmegy Ingridhez is és egyenesen rákérdez Tóth és Ingrid valódi viszonyára.

Forrás: MTVA


Jó szórakozást kívánok Bor, mámor, szerelem sorozat 65. részéhez!

Scroll to top