Channing Tatum kecskeszakállat növesztett és kiszőkült

Nem az eddig megkeresett dollármilliók vették el a modellből filmsztárrá lett Channing Tatum eszét, hanem egy készülő film miatt változott ekkorát!

Hamarosan megmentheti az elnök életét Channing Tatum

Az elnök végveszélyben

Channing Tatum mostantól hivatalosan is platinaszőke: a macsó színész – aki a Forbes-lista szerint szakmájában a világ második legjobban kereső férfija – eddig minden filmjében nagyjából ugyanazt a barnás, sportos sünifrizurát viselte. A rajongói legutóbb Jamie Foxx oldalán csodálhatták meg, amint az akciófilmes rombolás koronázatlan királya, Roland Emmerich új adrenalinbombája, Az elnök végveszélyben (+16) (White House Down, hazai bemutató: augusztus 29.) főszerepében lelkesen verekszik, ugrál és lövöldözik.

Az elnök végveszélyben. A főszerepben Channing Tatum (Forrás: ICPress és filmakat.hu)
Az elnök végveszélyben. A főszerepben Channing Tatum (Forrás: ICPress és filmakat.hu)

Ám a legújabb képek szerint komoly változások történtek a színésszel. Lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk őt platinaszőke hajjal és kecskeszakállal. A váltásra valószínűleg a Wachowski testvérek vették rá, akik Tatummal és Mila Kunis-szal forgatják új filmjüket, a 2014 nyarán bemutatásra kerülő Jupiter Ascending című látványos sci-fit. Míg Az elnök végveszélyben című filmben Channing Tatum átlagembert alakít, aki rendkívüli körülmények között meghökkentő erőről és bátorságról tesz tanúbizonyságot, az új filmben már olyan zsoldost alakít, akit genetikai tervezés útján alkottak legyőzhetetlenné; többek között egy farkas DNS-ét is beleültették. És persze: kiszőkítették.

Scroll to top