Cobra 11 sorozat 21. évad 5. rész tartalma

Cobra 11 német sorozat 21. évad 5. rész: Túszmentő akció

Az autópályán történt tömegbalesetben felborul egy rabszállító kocsi, a rabok pedig megszöknek… A Cobra 11 német sorozat 5. epizódjának részletesebb tartalma a hirdetés alatt! RTL Klub sorozat premier. Korhatár: 12 év!

Vetítés időpontja: 2017. május 7., vasárnap 18:50-kor.

Eredeti cím: Alarm für Cobra 11 – Die Autobahnpolizei 21
Tv-csatorna:

Cobra 11 sorozat 21. évad 5. rész tartalma

Az epizód címe: Túszmentő akció

Az autópályán történt tömegbalesetben felborul egy rabszállító kocsi, a rabok pedig megszöknek. Három fegyenc elrabol egy buszt, melyen történetesen Paul unokahúga is rajta van. Frankie, a legfiatalabb fegyenc cukorbeteg, ezért inzulint kérnek az egyik pihenőhöz. A túszmentő akció irányítását átveszi Jacobi nyomozó, akinek az az érdeke, hogy Mike, az egyik szökött rab ne maradjon életben, ezért nem törődik a túszok életével sem. Semir és Paul megpróbálják mielőbb kideríteni Jacobi titkát, hogy megmenthessék a túszok életét.

A 21. évad

A kapitányságon folyamatosan változások történnek, ám egy valami sosem változik. Semir Gerkhan nem öregszik, sőt fiatalosabbnak tűnik, mint legújabb társa, Paul Renner. Paul világéletében rendőr akart lenni, ráadásul gyerekkora óta rajong Semirért, aki egyszer megmentette az életét. Így legnagyobb álma vált valóra, amikor Semir őt választotta a társának.

Szereplők: Erdogan Atalay , Daniel Roesner , Katja Woywood , Katrin Heß , Daniela Wutte , Niels Kurvin , Carina N. Wiese , Charlotte Schwab

RTL Klub
fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Scroll to top