Csak színház és más semmi 2. évad 5. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Barna annyira búslakodik Alinda miatt, hogy még kínos szituációba is keveredik. Miklós és Petra… Csak színház és más semmi 2. évad 5. epizódjának tartalma részletesebben a hirdetés alatt! Duna TV sorozat premier! Megtekintése 12 éven felülieknek ajánlott!

Vetítés időpontja: 2017-03-24. péntek, 20:30-kor

Tv-csatorna:

Csak színház és más semmi 2. évad 5. rész tartalma

Barna annyira búslakodik Alinda miatt, hogy még kínos szituációba is keveredik. Miklós és Petra mind közelebb kerülnek egymáshoz, amíg fel nem bukkan egy régi ismerős. Máté és Lili között egyre nő a feszültség, aminek sokkoló következményei lesznek. Mikor már majdnem kész vannak a jelmezek, Nóra a lebukás szélére kerül.

Csak színház és más semmi 2. évad 5. rész

Rendezte: Miklauzic Bence, Orosz Dénes
Szereplők: Barta Veronika (Bianca), Csányi Sándor (Barna), Dengyel Iván (Béla), Ficzere Béla (Díszító 1.), Hábermann Lívia (Gizus), Hais Fruzsina, Klem Viktor (Máté), Lovas Rozi (Nóra), Magács Vince (Bence), Mikecz Estilla (Lili), Pálos Hanna (Kitty), Schell Judit (Alinda), Sipos Vera (Eszti), Szávai Viktória (Petra), Szervét Tibor (Dénes), Szokol Péter, Tenki Réka (Edit), Udvarias Anna (Erzsébet), Urbanovits Krisztina (Ági)

Forrás, fotók: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top