Csendes Don 1. évad 6. rész tartalma

A gyászoló Pantyelej újabb értesítést kap, hogy bár a csatában súlyosan megsérült, de nem halt meg a fia, sőt, hősiességéért ki is tüntették… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Csendes Don sorozat epizód tartalma
Sorozat címe: Csendes Don (Tyihij Don)
Műfaj: történelmi, kosztümös, romantikus, dráma
Évad: 1. Aktuális epizód: 6
Szereplők: Jevgenyij Tkacsuk, Polina Csernisova, Szergej Makoveckij, Ludmila Zajceva, Darja Urszuljak
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. november 6., szerda, 20:40-kor

Tartalom

A gyászoló Pantyelej újabb értesítést kap, hogy bár a csatában súlyosan megsérült, de nem halt meg a fia, sőt, hősiességéért ki is tüntették és hadnaggyá léptették elő. A családjának írt levelében Grisa még Natalját is üdvözli.

A kórházból első útja a Lisztnyickij birtokra vezet, Akszinyához. Itt arról értesül, hogy időközben kislánya meghalt, Akszinya pedig a tábornok fiának szeretője lett. A hűtlen asszonynak és a szeretőjének ellátja a baját, majd visszatér a szülőfalujába. Otthon hősként, nagy szeretettel fogadják, Nataljával pedig összebékülnek. A házaspárnak ikrei születnek: egy fiú és egy lány.

1917. A háború folytatódik, az egyre jobban megosztott kozákok együtt harcolnak a németek ellen. Az idősebbik fiú, Pjotr felesége nem bírja a magányt és az elhanyagoltságát: összemelegedik Sztyepannal, majd apósával is kikezd…(Eredeti hang digitálisan.)

Forrás: Duna TV

Scroll to top