Diagnózis 3. évad 10. rész tartalma

Wolski nem hallgat Annára, és legyőzve az ügyész tiltakozását, donnorjelöltként próbálja segíteni a bűnösök kézrekerítését. Az akciót részlet… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16.

Diagnózis lengyel sorozat
Sorozat címe: Diagnózis (Diagnoza)
Műfaj: dráma, filmsorozat
Évad: 3. Aktuális epizód: 10
Szereplők: Adam Woronowicz, Aleksandra Konieczna, Danuta Stenka, Maja Ostaszewska, Magdalena Poplawska
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. december 7., hétfő, 21:25-kor

10. epizód tartalma

Wolski nem hallgat Annára, és legyőzve az ügyész tiltakozását, donnor jelöltként próbálja segíteni a bűnösök kézrekerítését. Az akciót részletesen kidolgozzák, ám az ügyész menet közben főnökétől más utasítást kap. Így Wolski egyedül találja magát a szervkereskedők gyűrűjében. Már csak egy ember segíthet neki!

Anna félelmében, Michalért való izgalmában mindenkire rátámad. Janra, de még Martára is, a pszichiáter új kapcsolatát veszélyeztetve ezzel. Marta pedig végre úgy érzi, hogy megtalálta az igazit.

Wanda és Gerard házasságát felbontja a bíróság, ám a válóper után a régi fotókat nézegetve mégis egymásra talál a valaha boldog pár. Sadzik doktor randevúra hívja a feleségét, hogy egy kicsit kiszakadjanak a mindennapok őrületéből. Kaleta és Kalina randevúja egy életmentéssel indul, ami teljesen összezavarja a lányt.

Eredeti hang digitálisan.

Forrás: Duna TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top