Diagnózis 3. évad 2. rész tartalma

Wolski doktor azt kéri az új főorvos asszonytól, hogy jelentse a rendőrségnek a donor-gyanús esetet. Nem sokkal ezután Mróz doktornő felmenti… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16.

Diagnózis lengyel sorozat
Sorozat címe: Diagnózis (Diagnoza)
Műfaj: dráma, filmsorozat
Évad: 3. Aktuális epizód: 2
Szereplők: Adam Woronowicz, Aleksandra Konieczna, Danuta Stenka, Maja Ostaszewska, Magdalena Poplawska
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2020. október 12., hétfő, 21:25-kor

2. epizód tartalma

Wolski doktor azt kéri az új főorvos asszonytól, hogy jelentse a rendőrségnek a donor-gyanús esetet. Nem sokkal ezután Mróz doktornő felmenti Michalt a műtétek alól, a betegségére való hivatkozással.

Szinte mindenkit sokk-ként ér a hír, még Anna sem tudott Michal gondosan titkolt betegségéről. Anna és Tomasz, Wolski doktor testvére megpróbálják tartani a lelket Michalban, de egyenlőre úgy tűnik, a betegség még a lelkét is hatalmába kerítette.

Karol és Maria összezördülnek a férfi jövőbeni tervein, ami után Karol elrohan. Fotózni megy egy ipari műemlékre, ahol baleset éri. A kórházban Maria kollégái mindent elkövetnek, és úgy tűnik sikerül megmenteniük az életét. Maria egy percre sem hagyja magára szerelmét.

A négy, fiatal rezidens bulizni megy este egy bárba, de reggel a rendőrségről jönnek ki. Ezt is csak Sadziknak köszönhetik.

A főorvosasszony továbbra is Artman doktoron tartja a szemét, és megpróbálja valami régi üggyel befolyásolni a férfit.

(Eredeti hang digitálisan.)

Forrás: Duna TV

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top