Downton Abbey sorozat 6. évad 10. rész tartalma

A sorozat befejező részében Bertie tisztában van Edith titkával, de ennek ellenére megkéri a kezét… Bővebb ismertető a hirdetés alatt! A Downton Abbey sorozat 6. évadának 10. része 2017.01.15-én vasárnap 20:00-kor kerül vetítésre. Folytatódik a yorkshire-i arisztokrata Crawley család és szolgálóinak története. Az epizód tartamának rövid összefoglalója. Országos tévépremier! A romantikus filmsorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az angol drámasorozat 2015-ben készült.
Tv-csatorna:

Rendezte: David Evans
Főszereplők: Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Kevin Doyle.

Downton Abbey sorozat 6. évad 10. rész tartalma

A sorozat befejező részében Bertie tisztában van Edith titkával, de ennek ellenére megkéri a kezét. A férfi anyja viszont nem szeretné ezt a házasságot és azzal fenyegetőzik, hogy megakadályozza azt miután Edith bevallja a titkát. Molesley és Spratt új karriert építenek és Barrow is új állás talál. Carson egészsége rosszabbra fordul. Isobel rossz hírt kap Lord Mertontól és Violet arra bátorítja, hogy tegyen keresztbe a kapzsi rokonoknak. 1926 szilveszter estéje boldogságot hoz Downtonba.

Az angol sorozat főszereplői

Downton Abbey sorozat 6. évad 10. rész tartalma

A hatodik évadban: Ahogy közeledik a Crawley család történetének a vége, megtudhatjuk, hogy ki hova érkezik el az út végére. Hogyan kapcsolódik továbbra is össze a család élete a szolgákéval és milyen kihívásokkal kell szembenézniük ebben a rohanó és változó világban. Titok és tévedések veszélyeztetik a családi egységet, miközben a szolgák tovább navigálnak a társadalmi változások útvesztőjében, mely a jövőjüket veszélyezteti. A befejező évad végére kiderül, hogy kedvenc karaktereink megtalálják-e végre az oly áhított boldogságot. Vajon Mary a jó utat választja? Edithnek sikerül békére és nyugalomra lelnie? Carson és Mrs Hughes tényleg összeházasodnak? Anna és Bates minden akadályt leküzdenek, hogy végre boldogan élhessenek? Az évadzáró részekben minden kiderül, lesz boldogság és bánat, öröm és szomorúság, és nem kevés izgalom, hogy kiderüljön, mit tartogat a szereplőknek a történet vége. Nem fog senkinek csalódást okozni az eddigi legcsodálatosabb befejezés, amit valaha láttunk.

Forrás: Story4

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top