Éjjel-Nappal Budapest 1204. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Roland úszik a boldogságban Borival, még Bécy sem tudja elrontani a kedvét, hiába látja el őt egy idegesítő plusz feladattal. Roland az ital-nagykereskedés… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1204

Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. február 7., szerda, 20:50-kor

Tartalom

Roland úszik a boldogságban Borival, még Bécy sem tudja elrontani a kedvét, hiába látja el őt egy idegesítő plusz feladattal. Roland az ital-nagykereskedésben fel akarja pakolni a vodka szállítmányt a kocsi rakterébe, amikor hirtelen ott terem Bori, aki elbújt a raktérben. A lány szexre csábítja szerelmét. Rolandnak nem kell kétszer mondani, ám megzavarják őket az enyelgésben. Roland és Bori úgy döntenek, valami nyugodt helyen adják át inkább magukat a szenvedélynek, ezért autóval elmennek egy elhagyott erdei útra, ahol a szex után támadás éri őket. A bűnözők késsel fenyegetik meg Borit. Roland teljesen lebénul, nem tudja, mit tegyen.

Evelin nagyon örül, hogy Danival töltheti az egész napot, ám amikor a fiú el akar menni vele egy siklóernyősökről készített dokumentumfilm bemutatójára, Evelin csak ímmel-ámmal mond igent. Nem sokkal ezután, amikor Niki elhívja őt shopingolni, Evelin egy kis hazugsághoz folyamodik, hogy mégis le tudja mondani a programját Danival. Evelin később Nikit is elcipeli magával a Danival való találkozójára. A találkozó balul sül el.

Milán és Guszti hiába várják, hogy hír érkezzen Ayse-tól. Bár Karesznek nem tetszik a dolog, ők mégsem tudják elfelejteni Ayse-t, ezért újra elmennek a török teázóba, ahol a pincért legalább arra sikerül rávenniük, hogy felhívja Ayse-t. Ayse tényleg meg is jelenik a hajón, és egy pikáns kihívás elé állítja két hódolóját. Milán először meghátrál, de mikor Guszti kiállja a próbát, Milán sem akar beégni, és ő is teljesíti a feladatot. Végül Ayse döntetlent hirdet ki, ami nem tetszik a fiúknak.
Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top