Éjjel-Nappal Budapest 1206. rész tartalma

Roland azt reméli, hogy az előző napi dühkitörésével kapcsolatban sikerül Tamással tisztáznia a dolgot, és el tudja simítani az ügyet. De aztán kiderül, hogy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1206
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. február 9., péntek, 20:50-kor

Tartalom

Roland azt reméli, hogy az előző napi dühkitörésével kapcsolatban sikerül Tamással tisztáznia a dolgot, és el tudja simítani az ügyet. De aztán kiderül, hogy Balu beköpte Bécynél, és Roland nem várja meg, hogy Bécy kirúgja, hanem a saját elhatározásából bedobja a törölközőt. Roland teljes letargiába süllyed, ám ekkor Bori egy szexis szerepjátékkal eléri, hogy visszanyerje korábbi önbizalmát.

Gábor élvezi új életét, a gazdagságot, és két marokkal szórja a pénzt. Amikor Lalival shoppingtúrára megy, még a műhelyről is megfeledkezik, amin Joe nagyon felhúzza magát. Gábor viszont nem is érti, mi a gond. Éjjel éppen frissen felszedett nőjével szórakozik, amikor lakótársai rajtakapják. Joe kiakad, és kiosztja a barátját.

Milán a tegnapi veresége után annyira berágott Gusztira, hogy ki akarja dobni a hajóról, Karesz azonban megakadályozza ezt. Ayse bejelenti a végső kihívást: az a kívánsága, hogy a fiúk tetessenek piercinget a köldökükbe. Milánnál ez már kiveri a biztosítékot, míg Guszti teljesíti a feladatot, és már biztos a győzelemben.
Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top