Éjjel-Nappal Budapest 1215. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel Tivadar elmegy Szofiért, hogy kicsinosítsák a fodrász mobilt. Ám Tamás megkéri Szofit, hogy segítsen neki kiválasztani az esküvői öltönyét. Lelkiismeret… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1215
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. február 22., csütörtök, 20:55-kor

Tartalom

Reggel Tivadar elmegy Szofiért, hogy kicsinosítsák a fodrász mobilt. Ám Tamás megkéri Szofit, hogy segítsen neki kiválasztani az esküvői öltönyét. Lelkiismeret-furdalástól gyötörve Szofi úgy dönt, hogy Tamással marad. Amikor később Gyöngyi azzal szembesíti a feszült Szofit, hogy semmit sem mondott Tamarának arról, hogy milyen rosszul mennek a dolgok a fodrászatban, Szofi dühösen kifakad. A dupla leterheltség az esküvő és a fodrászat megmentése miatt egyre megterhelőbb lesz a számára. Ráadásul a letört Tamás közli vele, hogy elbukták az esküvői helyszínüket is.

Bécy nagy bejelentést tesz: visszaszerezte az összes érdekeltségét, övé a villa, és az összes klub. Ezt megünnepelendő, elviszi a ház lakóit Ausztriába, ahova az üzleti partnere hívta meg. Lali már korábbról tud az útról, és potyautasként velük tart. Mikor rájön, Bécy kiteszi Lalit egy pihenőnél. A szállodába érve Bécynek megtetszik egy csinos nő, és elhatározza, megszerzi magának. A hegyen síelés közben megjelenik Lali és majdnem lebukik Georg előtt. Bécy Rolandra bízza Lalit: tegye fel az első vonatra. Roland azonban nem tudja ezt megtenni, és Bécy kénytelen Lalit bezárni egy hotelszobába.

Gábor eljön Joe-hoz békülni, de csak még jobban összevesznek. Ám Niki elegánsan eléri, hogy a két jó barát mégis kibéküljön egymással. A fiúk, Niki, és Laura, akit Gábor magával hozott, jókedvűen edzenek egy fitneszstúdióban, amikor is észreveszik, hogy ott twerking-kurzus is van. Joe viccelve tanárnak adja ki magát a lányok előtt, mivel be akarja bizonyítani a haverjainak, hogy jól tudja rázni a fenekét. Joe-nak annyira jó kedve van, hogy hagyja, hogy Gábor rávegye őt egy fogadásra, miszerint 500 nőt fog megtanítani twerkelni.
Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top