Éjjel-Nappal Budapest 1226. rész tartalma

Joe reggel még optimista, hogy majd el tud érni valamit a Tamarához intézett rádióüzenettel. Amikor Tamás arra biztatja, hogy koncentráljon a twerkes… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1226
Szereplők: , , , ,
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. március 9., péntek, 21:35-kor

Tartalom

Joe reggel még optimista, hogy majd el tud érni valamit a Tamarához intézett rádióüzenettel. Amikor Tamás arra biztatja, hogy koncentráljon a twerkes fogadásra, Joe belemegy, bár vannak kétségei. Mindenesetre igyekszik figyelmen kívül hagyni Teó gúnyolódását, sőt, enged Tamás rábeszélésének is, hogy este tartson a klubban egy főpróbát. Amikor eljön a nagy pillanat, Joe bírja idegekkel, a nadrágja azonban elszakad, és Joe-nak nagyon elege lesz az egészből.

Laurát rosszul érinti, amikor egy modellügynökség kosarat ad neki: úgy tűnik, hogy a modellkedéssel kapcsolatos álmai egyelőre szertefoszlanak. A lányt annyira felbosszantja a kárörvendő Gábor, hogy elfogad egy állást egy takarítóbrigádban, és pont azon a modellügynökségen kell dolgoznia, ahonnan aznap elküldték. A kolléganői hűvösen fogadják, a takarítás pedig keményebb meló, mint ahogy gondolta. Ám amikor Laura leolt egy arrogáns táncosnőt, kivívja a kolléganői tiszteletét és úgy érzi, hogy megjelent egy reménysugár a horizonton.

Dani reggel beszél Lilivel, és megkérdezi, tényleg ő-e a gyerek apja, mire Lili sértődötten elküldi. Dani teljesen ki van készülve, és bizalmába avatja Karolát, aki azt tanácsolja neki, hogy nyugodt körülmények között tisztázzanak mindent. Eközben Lili úgy dönt, hogy nem helyez többé nyomást Danira, mert nem akarja, hogy a fiú még jobban meggyűlölje. Dani újra beszél a lánnyal és tisztázza vele, hogy ő mellette áll, mindegy, mi lesz a döntése. Ám végül kénytelen felismerni, hogy sem ő sem, Lili nem igazán tudnának mit nyújtani egy gyereknek, és ezért jobb lenne, ha Lili nem szülné meg a babát.
Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top