Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.21, csütörtöki rész tartalmából

Lali tartja a frontot a lakásban, Barbi elbizonytalanodik az új ház kapcsán, Drexnek sikerül Rolandot rávennie egy családi estére. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.20, szerdai előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

A lakók megpróbálnak boldogulni az életben, távol az albérlettől. Csak Lali tartja a frontot a lakásban, és megküzd a munkásokkal, akik már korán reggel el akarják kezdeni a felújítási munkákat.

Joe közben aláírja a szerződést, de egyáltalán nem boldog a döntése miatt. Miután az új szomszédok csúnyán leszidják Barbit, már Barbi sem olyan biztos a döntésükben. Közli Joe-val, hogy az álomháza csak egy álom volt, és rájött, hogy ők csak az albérletben lehetnek boldogak. Joe megkönnyebbül, és az utolsó pillanatban megérkeznek az albérletbe, hogy megakadályozzák az átalakítást.

Drexnek esélye sincs rávenni Rolandot, hogy kibéküljön az anyjukkal. Mivel hisz abban, hogy az anyja ezúttal jó szándékkal tért vissza, Drex titokban találkozik Melindával, és egy apró hazugság révén Rolandot is ráveszi, hogy találkozzanak. Roland továbbra is makacs, de hajlandó beleegyezni a Melinda által ajánlott fegyverszünetbe. Amikor Drexnek később sikerül Rolandot rávennie egy családi estére, a srácok sajnos megint kénytelenek csalódni az anyukban. Most már Drex is belátja, hogy az anyjuk valószínűleg sosem fog megváltozni, és szintén eltaszítja magától.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top