Éjjel-Nappal Budapest 2016.04.25, hétfői rész tartalmából

Drexet azzal gyanúsítják, hogy csúnyán összevert egy fiatal férfit, Gábor versenyre kel Rajmunddal, Maja jobban bedobja magát gazdag hódolójánál. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 2016.04.25, hétfői előzetes. Országos tévépremier az RTL Klub műsorán! A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Drexet sokkolja, amikor reggel beállít a rendőrség, és beviszik kihallgatásra. Azzal gyanúsítják, hogy megvert egy fiatal férfit, aki a verekedés során súlyos testi sértést szenvedett. Roland habár tisztázhatná testvérét, mégis hallgat, mivel ő már büntetett előéletű és attól tart, egy újabb balhé súlyos következményekkel járna. Roland egy idő után már nem tudja elviselni, hogy mindenki az öccsét gyanúsítja, ezért úgy dönt, hogy beismeri tettét. Ám amikor fültanúja lesz Drex és az anyjuk közötti beszélgetésnek, megsértődik és meggondolja magát.

Gábor reggel azzal szembesül, hogy már a régi öltönyét is kihízta, ráadásul kinézetét összehasonlítva Rajmunddal, szintén ő áll rosszabbul. Ezért felhúzza magát és elhatározza, hogy kimegy edzeni Lalival egy street workout pályára, ám edzés közben Rajmund iránt érzett dühét két fiatal srácon szeretné kitölteni és versenyre hívja őket. És ha ez nem lenne elég, később az albérletben a többiek kétkedően fogadják, hogy Gábor fel szeretné venni a versenyt Rajmunddal.

Ábel reggel meglátogatja Maját a hajón, és tudomására hozza, hogy most már azért többre számít tőle pár kedves mosolynál. Amikor Maja visszautasítja, a férfi dühösen otthagyja. A lány kezd beletörődni, hogy lemondhat támogatójáról, amikor Timinek mentő ötlete támad. A nap végére azonban Maja rájön, ha továbbra is hasznot akar húzni Ábel nagylelkűségéből, akkor valóban kénytelen lesz jobban bedobni magát.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top