Éjjel-Nappal Budapest 2016.05.17, keddi rész tartalmából

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin ügyeskedéssel bedrogoztatja Mátét, Robin ismét felbukkan Sári életében, Kristóf Rocky kutyaszitterének osztja be Rolandot. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 773. részét 2016.05.17-én, kedden 20:00-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

A hétköznap esténkénti Éjjel-Nappal Budapest telenovella információi itt elérhetők.

Reggel Bécy kényszerelvonóra akarja vinni Evelint, amikor ezt Evelin megtudja, kiakad és dühösen bezárkózik a szobájába. Amikor Bécy beront a szobába, hogy indulás Evelinnek pár cuccával együtt már nyoma sincs. Míg Bécy és a lakótársak mindenhol keresik Evelint, valójában Máté talál rá drogvásárlás közben. Máté csatlakozik Evelinhez, hogy feltartsa őt, azonban a lány a hotelben ügyeskedéssel bedrogoztatja Mátét. A mámorban ők ketten újra egymásra találnak, miközben Bécy hiába keresi a lányát Budapest utcáin.

A srácok lakásában reggel tetőfokára hág a feszültség. Sári és Maja képtelenek kijönni egymással. Végül Sárinak sikerül rávennie Maját, hogy menjenek el közösen bevásárolni. Maja és Sári a boltban is összekapnak, de amikor a két lány összefut a szupermarket előtt Robinnal, és a fiú letámadja Sárit, Maja az, aki elüldözi Robint. Sári hálás Majának kicsit jobb lesz közöttük a hangulat, de amikor hazaérnek, Robint találják a lakásban. Sárinak és Majának Karesszel együtt sikerül elüldözniük a fiút, és Sári még egyszer Robin értésére adja, hogy soha többé ne jöjjön a közelébe.

Szerinted jobb anya lesz Sáriból, ha nem lesz mellette Robin? A közösségi oldalakon osztják rendesen, hogy nem törődik a kis Zsófival.

Reggel Bécy odarendeli Rolandot a lakóhajóra, hogy Kristóf felügyelete alatt lomtalanítsa a hajót Bécy számára. Roland először ideges lesz, de aztán eszébe jut AZ ötlet, hogy mit lehetne csinálni a lakóhajóból: egy menő sportbárt. Roland lelkesen felveti az ötletét Kristófnak, aki eleinte úgy tesz mintha a lomtalanítás után hajlandó lenne meghallgatni Rolandot. Amikor azonban Roland készen van a lomtalanítással, Kristóf már nem is emlékszik, hogy mit ígért. Roland erre dühösen kérdőre akarja vonni a Kristófot. Amikor Kristóf este tovább szívatja Rolandot, és megbízza, hogy csapjon fel Rocky kutyaszitterének, Roland kiakad.

Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:00-tól az RTL Klub műsorán, a Farm után!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top