Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.20, szerda rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Marci továbbra sem tesz le Simon családegyesítéséről, Tamás előtt világossá válik, hogy érez valamit Paula iránt, Sári próbára teszi új hódolóját. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 819. részét 2016.07.20-án, szerdán 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Sári felkelti a fodrászat egyik törzsvendégének az érdeklődését, Drex fontos döntést hoz a jövőjével kapcsolatban, Gréti kiakad azon, ahogy Marci bábáskodik Simonék felett.

Az epizód tartalma

Marci elkíséri Simont, hogy találkozzon az apjával. Amikor aztán Kornél a találkozón rideg és elutasító Simonnal, mire Simon megbántva lelép. Marci követi, és aztán visszaviszi a lerészegedett fiút apja lakásához, ahol Marci megvédi az elutasító Kornéllal szemben Simont. Ezután már végképp elmérgesedik hármuk vitája. Este aztán Marci próbál lelket önteni Simonba.

Egy hét mosolyszünet után Tamás még egyszer próbál bocsánatot kérni Paulától, aki azonban lerázza. Közben Tamás Marcinak és Kristófnak önti ki a szívét a tetováló szalonban. Mikor aztán Tamást otthon Adél megint piszkálja Paula miatt, rájön, hogy többet érez Paula iránt, mint amit akár magának is beismer, és kidobja Adélt a lakásból. Tamás rájön, hogy túl sokáig volt vak, és lehet, hogy örökre elveszítette Paulát.

Sári reggel megint találkozik Patrikkal. A fiú megkérdezi, miért nem ment el tegnap a buliba. Sári megint lerázza. De a lányok a Frufruban meggyőzik, hogy menjen el randizni a fiúval. Sári továbbra is meg van győződve róla, hogy Patrik nem az ő esete, és meg van győződve róla, hogy ha a fiú megtudja, hogy gyereke van, úgyis lelép. Ezért próbára teszi. A randira Zsófival érkezik, de a fiú minden várakozásával ellentétben nagyon is lelkes, és első pillanattól remekül kijön a kislánnyal.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top