Éjjel-Nappal Budapest 2016.07.29, pénteki rész tartalma

Maja kihívja Kristófot vetkőzős pókerre, Marci és Gréti több okból is összekap, Sári új lovagja megsértődik azon, hogy a lány letagadja őt barátai előtt. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 826. részét 2016.07.29-én, pénteken 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Maja csípős bosszút áll az őt inzultáló Rolandon, Barbinak kell istápolnia Joe új párfogoltját, Nimród és Karola újabb csörtéje a munka miatt alakul ki.

Az epizód tartalma

Egy átbulizott éjszaka után Evelin és Szabina felajánlják Majának, hogy költözzön be hozzájuk. Maját először érdekli a dolog, de, amikor megtudja, hogy az albérlet harmadik lakója Kristóf, esze ágában sincs többet beköltözni. Amikor Maja otthon újra összeveszik Rolanddal, Maja rájön, hogy valóban ki kell költöznie onnan, és úgy dönt, mégis elfogadja Szabina és Evelin ajánlatát. Ekkor azonban Kristóf tesz keresztbe neki, és megpróbálja megakadályozni, hogy Maja beköltözzön. Ám Maja nem adja fel ilyen könnyen és kihívja Kristófot vetkőzős pókerre – ha Maja nyer, akkor ide költözhet, ha veszít, akkor nem.

Reggel Gréti és Marci nehéz helyzetbe kerülnek: megtudják, hogy terveikkel ellentétben nem költözhetnek be az új közös lakásukba, mert statikai problémák adódtak az épülettel. Csalódottságukban össze is vesznek: egymást hibáztatják, amiért a bérleti szerződés aláírása előtt nem tájékozódtak alaposabban a ház állapotáról. Amikor Gréti kap egy ajánlatot egy meghívásos fotópályázatra a Plitvicei-tavakhoz, boldogan bele akar vágni a versenybe. Marci nagyon megsértődik, amiért Grétinek ilyen keveset jelent a közös nyaralásuk, amit éppen akkorra terveztek.

Sári még mindig nem áll készen arra, hogy beszámoljon Karesznek és a lakótársainak arról, hogy randizott Patrikkal, mert nem tudja, hogyan tudják összeegyeztetni az eltérő életmódjukat. Amikor Patrik úgy dönt, hogy az autóját kifejezetten Karesz és Milán autómosójában mosatja le, Sári pánikba esik és letagadja Patrikot a barátai előtt. Patrik ezt meghallja, nagyon megbántódik és sértetten távozik.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top