Éjjel-Nappal Budapest 2016.08.15, hétfői rész tartalma

Rita kellemetlen választás elé állítja Marcit, Joe-ra rásütik a pedofil bélyeget és összefog ellene az egész világ, Szonja eléri amit akar. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 837. részét 19:35-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Marci és Rita kapcsolata ismét felforrósodik, Evelin egy kis trükkel összehozza Szilivi szüleit, Karesz kiakad mert Milán úgy táncol, ahogy Szonja fütyül.

Az epizód tartalma

Marci a Ritával való félrelépése után megpróbál olyan normálisan élni Grétivel, ahogy csak lehet, de nem igazán sikerül neki. Marci megérteti Ritával, hogy a szex semmit sem jelentett számára, de Rita nem hisz neki, és csúnyán összevesznek. Miután Rita majdnem elárulja a titkukat Grétinek, azt mondja Marcinak: Ő vagy Gréti.

Amikor éjszaka valaki a műhely ajtajára festi, hogy „pedofil”, Joe rémülten kezdi felfogni, milyen következményei vannak a feljelentésnek. Azonban még ennél is sokkal nehezebb helyzetbe kerül, amikor József felbukkan az albérlet lépcsőházában és megpróbálja Joe ellen fordítani a szomszédjait, azzal, hogy hazugságokat terjeszt róla. Amikor Barbi kiborul és Gyuszi apja feljelentést tesz, még ő is csúnyán összeveszik Joe-val, aki idegileg szintén ki van készülve.

Karesz nagyon kritikusan figyeli az újdonsült szerelmes párt, Milánt és Szonját. Milán olyan, mintha már csak Szonjának élne, és azt csinálja, amit a lány parancsol neki. Liza eleinte még megértő, de amikor rájön, hogy Szonja Milánból a volt pasija hasonmását akarja faragni, ő is Karesz mögé áll. A két pár összeveszik egymással, majd Milán és Szonja elhagyják a lakást, és a lány szüleihez költöznek.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 19:35-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top