Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.14, pénteki rész tartalma

Lali és Luna nagyon boldog, de továbbra is menekülniük kell, Bécy kihasználja Lettura özvegyének csalódottságát, Evelin és Levi veszekedése szenvedélyes véget ér. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 881. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Bécy megesküszik Magdának és, Tamásnak, hogy visszaszerzi a klubot, Lali és Luna szorult helyzetükben gabalyodnak egymásba, Maja véletlenül belekeveredik egy fotózásba, ami nagyon tetszik neki..

Az epizód tartalma

Lali reggel kétségek között van, hogy az esti szex vajon mit jelenthetett Lunának. Miután Lali elmondja Lunának az érzéseit, legnagyobb meglepetésére a lány hasonlóképpen válaszol. Lali a fellegekben jár, eközben Gábor, miután Paula elmondja, hogy találkozott Lalival, felhívja a rendőrséget és feljelenti a barátját. Mikor Lali és Luna már majdnem elhagyják a várost, Luna felfogja, mennyi áldozatot hoz érte Lali, és azt javasolja, hogy legalább Lali görényeit vigyék magukkal. Lali nagyon boldog, és valóban sikerül Lunával észrevétlenül kicsempészniük a görényeket az albérletből. Mikor később a rendőrök igazoltatják őket, Laliék elmenekülnek az intézkedő rendőrök elől….
Bécy reggel kétségbeesik, mert nem tudja, honnan szerezzen pénzt a klub visszavásárlására. Elhatározza, hogy kibékül Tamással, hogy közösen szerezzék vissza a klubot. Tamás azonban elküldi őt. Mikor Lettura Katalin meg szeretné nézni a házat, Bécy felajánlja neki segítségét, természetesen nem hátsó szándék nélkül. Mikor Bécy észreveszi, hogy az özvegy a keménysége mögött mennyire össze van törve, amiért a férje állandóan csalta őt, kihasználja az alkalmat és lefekszik vele.
Reggel Evelin még mindig nem akar dolgozni, menni, hogy ne kelljen találkoznia Levivel. Szilvi addig győzködi, míg Evelin belátja, hogy nem bujkálhat örökké. Mikor Levi még a munkahelyen is Evelin részeg vallomásán élcelődik, Evelin dühösen otthagyja a kávézót, és elhatározza, hogy végleg felmond. Szilvit ez idegesíti, ezért Simonnal odacsalogatják Evelint és Levit is egy bárba, hogy kibékítsék őket. Tervük nem sikerül, mert Evelin és Levi is mind a ketten nagyon mérgesek lesznek, és lelépnek. Mikor újfent veszekedni kezdenek, Evelinnek elege lesz: elkapja Levit, és szenvedélyes szexre kerül sor.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top