Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.18, keddi rész tartalma

Lali depresszióba esik, Roland újabb zsákmánya lehet az út egy szebb jövő felé, Maja és Kristóf ellenségeskedése már a múlté. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 883. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Lali a végsőkig kitart Luna mellett, Levi és Evelin kapcsolata kezd szorosabbá válni, Sári összeveszik egy másik anyukával..

Az epizód tartalma

Lali Lunát gyászolja, s elég mufurc a lakótársakkal, még Alexával is, pedig nemrég békültek ki. Mikor Flóra felugrik a barátnőjéhez, és rájön, hogy Lali amúgy nagyon szeretne siklóernyőzni, a fejébe veszi, hogy ezzel vidítja fel Lalit. Lalit egy idő után tényleg fellelkesíti a siklóernyőzés, és egy darabig hagyja magát lenyűgözni. Aztán viszont Luna búcsú emailje miatt újra depis lesz.
Ez nem Roland napja: Először összeveszik Grétivel, amikor megpróbál flörtölni vele, majd Tamás rájön, hogy Roland megint csak szimulál, mert lusta dolgozni és végül még „üvegnyitónak” is degradálják. Roland már fel akar mondani a klubban, majd mégis meggondolja magát, amikor megismeri Katalint, aki elkezd vele flörtölni. Roland rájön, hogy ez az esélye: Ha megszerzi magának Lettura özvegyét, esetleg még magasabbra is kerülhet a ranglétrán a klubon belül.
Maját reggel a nőgyógyászatról hívják, hogy menjen be sürgősen. Mivel nemrég volt nőgyógyászati szűrővizsgálata, Maja beparázik, hogy baj van. Kristóf bátorítja, és végül az ő támogatásával megy el a lány a rendelőbe, ahol kiderül, hogy összekeverték a leleteit. Maja megkönnyebbül, és egy érzelmes beszélgetés során elmeséli félelme okát Kristófnak – félt, hogy az anyja sorsára jut. A két fiatal végül nagyon bizalmas kapcsolatba kerül, és lefekszenek egymással.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top