Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.26, szerdai rész tartalma

Bori és Paula összevesznek a papagájon, Joe minden mesterkedése és tiltása ellenére Barbi és Lola tovább barátkoznak, Levi dobfelszerelést vesz Evelinnek. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 889. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Bejön Roland piszkos kis papagájos trükkje, Lali és Gábor barátsága már a múlté, Karesz közös gyereket szeretne, Sári azonban még korainak tartaná..

Az epizód tartalma

Tamás nem bír a papagájjal. Mivel nincs más választása, elfogadja Bori segítségét, aki ezáltal próbál közeledni Tamáshoz. Borinak sikerül valamennyire megnyugtatnia a papagájt, úgy kényezteti a papagájt, akár egy kis embergyereket. Paula, aki szintén segíteni akar Tamásnak, nagyon kiborul Bori kényeztető viselkedése miatt. A papagáj nem gyerekjáték. A két nő összevitatkozik. Paula alternatív nevelési módszerei beválnak, és Bori dühében kis híján kifecsegi, hogy lefeküdt Tamással.

Joe egyre feszültebb, mert Barbi és Lola barátsága kezd komollyá válni. Joe elhatározza, hogy lebeszéli Barbit a tanfolyamról, Barbi így Lolával sem fog majd találkozni. Mivel Barbi mindenáron folytatni akarja a táncolást, Joe kénytelen megtiltani a feleségének, hogy erre a tanfolyamra járjon. Először Barbi még el is fogadja Joe akaratát csak, hogy elkerülje a családi viszályt. Alexa viszont észhez téríti Barbit. Nem sokkal később Joe-nak leesik az álla, amikor az albérletben ott találja Barbit és Lolát, ahogy kedélyesen beszélgetnek, és be kell látnia, hogy semmit sem tilthat meg a feleségének. Joe megpróbál hatni Lolára, de ezzel sem megy semmire.

Evelin reggel a munkája miatt bosszankodik: Nagyon pocsék dolog a pincérkedés. Levi szerint Evelinnek kéne találnia valamilyen hobbit, ami ellensúlyozná a rossz munkáját. Levi azt hiszi, megtalálta a legjobb megoldást. Elcipeli Evelint egy próbaterembe, ahol egy eladó dobszerelés van: Evelinnek dobolni kell tanulnia! Evelint ez egyáltalán nem érdekli, Levi mégis megveszi a dobszerkót, aminek következtében a lakótársai agyára megy. Este Evelin újfent ki akarja panaszkodni magát Levinek Tildáról és a munkáról, de Levi csak a dobolásra tud koncentrálni.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top