Éjjel-Nappal Budapest 2016.10.27, csütörtöki rész tartalma

Karola tetoválószalonja csak ábránd marad, Evelin a sok negatívum miatt kételkedni kezd önmagában, Lali és Alexa segédkezik egy menyasszonyszöktetésben. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 890. részét 20:20-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód tartalmának összefoglalója, jelenetfotó. A sorozat megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az előző részben történt: Bori és Paula összevesznek a papagájon, Joe minden mesterkedése és tiltása ellenére Barbi és Lola tovább barátkoznak, Levi dobfelszerelést vesz Evelkinek..

Az epizód tartalma

Karola reméli, hogy ma végre megveheti a saját tetováló szalonját. Amikor meg is kapja a hitelt a banktól, már azt hiszi, hogy minden sínre került. Ám sajnos téved: mivel Bobbal nem egyezett meg semmiben, így a férfi időközben már eladta az üzletet. Karola megpróbál egy másik üzlethelyiséget találni, de Gréti azt tanácsolja neki, hogy az lenne a legokosabb, ha egyelőre visszamenne Krisztiánhoz. Karola kénytelen félretenni a büszkeségét, és visszakéri Krisztiántól a régi munkáját.
Simon megszervezett egy beszélgetést Tamással, hogy sínre tegye Evelin karriertervét. A találkozó során Evelin számára világossá válik, hogy sokkal bonyolultabb út vezet a saját klubjáig, mint gondolta. Amikor beszélni akar a kétségeiről Levivel, a fiú csak még jobban megerősíti bennük, és a lány értésére adja, hogy ez a munka túl nehéz lenne neki. Evelin megbántódik és kételkedni kezd önmagában.
Lali még mindig iszonyúan mérges Gáborra, aki beárulta őt a rendőrségnél. A viselkedése már Alexát is kezdi nagyon idegesíteni, és a lány figyelmezteti Lalit, hogy ha nem hagyja ezt abba, a végén teljesen magára fog maradni. Amikor később Alexának szüksége lesz Lali segítségére, mivel egy rövid időre be kell fogadnia egy szökött menyasszonyt, Lali csak kelletlenül segít neki. Ám a kezdeti nehézségek után a legnagyobb csodálkozására igencsak jól megérti magát Nikivel.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top