Éjjel-Nappal Budapest 2016.11.10, csütörtöki rész tartalma

Tamás szívhez szóló dallal próbál bocsánatot kérni Paulától, Katalin ürügyet keres, hogy elbocsáthassa Grétit a klubból, Karesz összeveszik az egész világgal. Részletesebb tartalom a cikkben! Az Éjjel-Nappal Budapest sorozat 898. részét 20:15-től tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Az ÉNB szereplőkkel ez történt az előző részben: Alexa nem bírja tovább nézni, ahogy Paula szenved és elviszi bulizni, Niki csajozási tréninget tart Lalinak, Maja addig ügyeskedik, míg Kristóf más lánynál keresi a boldogságot..

Az epizód tartalma

Paula reggel rájön, hogy a tegnapi flörtölés Márkkal kimondottan jót tett az önbizalmának, de eléggé kilátástalannak tűnik a folytatás. Közben Tamás ismét felbukkan, hogy egy hozzá írt szerelmes verssel kibékítse. De csak Barbival találkozik, aki igyekszik lebeszélni erről a fiút, arra viszont hajlandó, hogy más módon segítsen neki. Barbi végül este egy bárba csalja Paulát, ahol Tamás szívhez szóló dallal próbál bocsánatot kérni a lánytól.

Roland még mindig nem adta fel a reményt, hogy összejöjjön Grétivel, ezért munka után ismét bepróbálkozik a lánynál. Katalin rájön, és ürügyet keres, hogy elbocsáthassa Grétit a klubból. Roland rögtön kiáll a lány mellett, és csak később fogja fel, hogy ezzel az ő állása is veszélybe került. Gréti ugyan hálás neki, de a fiú ennél többre számított. Nem marad más hátra, Roland ismét lefekszik Katalinnal, hogy üzletvezető-helyettes maradhasson.

Az elkeseredett Kareszt reggel Milán nagy nehezen ráveszi, hogy mégis elmenjen dolgozni. Azonban amikor az autómosóban az egyik vendég egy apróság miatt reklamál, Karesz dühbe gurul, és ennek jelét is adja. Végül még fel is mond, hiszen minek dolgozzon, ha nincs kiért és miért. Sári később felkeresi, hogy megnézze, hogy van Karesz, ám a fiú durván beolvas neki: Sári mindig is csak kihasználta őt, mostantól nem érdekli a lány! Milán este egy partival próbálja feldobni a barátját, de túllő a célon. Karesz besokall, és Milánt is kidobja.

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest sorozat főszereplői. A tartalom a magazinban olvasható!

Hétköznaponként 20:15-től az RTL Klub műsorán, a Barátok közt előtt!

Forrás: RTL Klub
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top