Éjjel-Nappal Budapest 2016.12.22, csütörtöki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2016.12.22 csütörtök: Karesz és a többiek sorsa az utcán egyre nehezebb. Reménykedve emlegetik, hogy Magda korábban felajánlotta nekik segítségét, Kareszben viszont Magda neve ellenérzést vált ki, hiszen ő Bécy barátnője! Karesz igazolva érzi magát, amikor Bécy, aki egyébként Szimónával szexre készült, kidobja őket a hajóról, nehogy lebukjon Magda előtt. Magda makacsul kitart amellett, hogy segítsen a gyerekeknek, így magával viszi őket a hotelba, ahol igencsak jó dolguk van. Bécy aztán felbukkan, és felháborodva megint elküldené a fiatalokat, amikor is Magda izgatottságában félrenyel egy falatot, és fuldokolni kezd, végül Karesz menti meg a fulladástól.

Szilvi reggel nagyon izgatott, Kristóf és Evelin kételkedése ellenére azt gondolja, hogy ők Botonddal már egy pár. Botond telefonál, és elhívja Szilvit reggelizni, amitől a lány majd kiugrik a bőréből. A kávézóban Botond átadja Szilvi karácsonyi ajándékát, ezután Szilvi már teljesen biztos benne, hogy Botond komolyan gondolja vele. Este a céges karácsonyi bulin Botond és Szilvi még közelebb kerülnek egymáshoz, de István, Szilvi főnöke rányomul a lányra, a helyzetből Botond menti ki.

Joe nagyon levert Barbi miatt, ezért Lali és Gábor elhatározzák, hogy jobb kedvre derítik. Nikit is beszervezik. Lali nem bír magával, és folyton azzal csipkelődik, hogy Niki reménytelenül szerelmes Gáborba. Ráadásul Váratlanul Niki anyja is megjelenik, és a helyzet egyre kaotikusabbá válik. Gábor igyekszik Lalit rendre utasítani, hogy hagyjon fel a Niki-féle piszkálódással. Aztán Lali este véletlen szemtanúja lesz egy Niki és Gábor között elcsattanó csóknak, amit Gábor újabb hazugsággal próbál kimagyarázni.

Éjjel-Nappal Budapest 2016.12.22 csütörtök

A sorozat 928. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2016.12.22 csütörtök. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top