Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.02, hétfői rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.02 hétfő: Karesznek állásra van szüksége ahhoz, hogy a lakóhajón a fiatalok esedékes lakbérét ki tudják fizetni. Az autómosó felé tartva véletlenül összefut Sárival, és távolságtartóan viselkedik vele: Karesz az utcagyerekekkel közös új életére koncentrál, Sári számára már nincs hely az életében. Karesz valóban vissza tudja szerezni a régi állását, és az új barátaival megünnepli az „új életének” első sikeres napját. Amikor már majdnem összejönne Babával, mivel a Sári iránti érzései láthatóan elmúltak, egy csapat fiatal elvonja a figyelmüket – egy ismeretlent akarnak megverni a lakóhajó előtt.

Sári és a többi lakó nyomására Joe tesz még egy kísérletet arra, hogy megtalálja Barbit. Ugyan Ildikó letagadja Barbit Joe előtt, ám Joe végül Ildikó lakása előtt elkapja a lányt. Amikor Barbi egyértelműen közli, hogy még nem döntött, de érez valamit Robi iránt is, Joe felhúzza magát és beolvas Barbinak. Ezt gyorsan megbántja, így bocsánatot akar kérni tőle. Eközben kétértelmű helyzetben találja Barbit és Robit: Joe számára egyértelmű, hogy Barbi inkább Robi iránt érdeklődik, és ez teljesen összetöri. Frusztráltságában összeveszik Sárival, aki mérgesen elmegy az albérletből, és Margónál húzza meg magát

Maja úszik a boldogságban, mikor hazajön Kanadából. Mikivel minden tökéletesen alakult, és Kristóftól is nagy szeretetet kap itthon. Egyetlen probléma, hogy Kristóf bejelenti, pár napra külföldre kell utaznia egy tetováló kiállításra, de Maja kedvét ez sem szegi: azt a pár napot már kibírják fél lábon is. Maja este elmegy Szilvivel és Evelinnel megünnepelni a hazatérését. Majának kirobbanóan jó kedve van, Még a bunkó Zsolt, aki ráhajt Majára, sem tudja őt kizökkenteni. Zsolt egyre közönségesebb lesz, mire Maja kijön a sodrából, és jól beolvas a fiúnak. Zsolt hazafelé menet elkapja Maját, és követeli a lánytól, hogy kérjen tőle bocsánatot. Mikor Maja ellenkezik, Zsoltnak elborul az agya, és brutálisan megveri a lányt.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.02 hétfő

A sorozat 930. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.02 hétfő. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top