Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.03, keddi rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.03 kedd: Amikor Milán reggel magához tér, Karesz még azt hiszi, hogy a haverja hosszú idő után azért tért vissza, mert ki szeretne vele békülni. Karesz azonban téved. Az első adódó alkalommal Milán lelép. Amikor Karesz később mégis rátalál a szülei házánál, Milán megérteti vele, hogy soha többé nem akarja őt látni. Eközben bemutatja Karesznek az új legjobb haverját, Kevét, amivel nagyon megbántja. Milán szülei sem örülnek a fiúk új társaságának. Miután összevesznek egymással, a srácok felkapják a hátizsákjukat és ismét eltűnnek.

Annak ellenére, hogy Tamás korábban felajánlotta a segítségét Paulának egy bútor beszerzéséhez, reggel kénytelen lemondani, mivel Bécy behívja a klubba. Paula erre csalódottan Márktól kér segítséget, aki az elvégzett munka után megcsókolja őt, de Paula gyorsan visszautasítja. Amikor Márk később egy SMS-ben kér elnézést Paulától az érzései miatt, Tamásnak egyre gyanúsabb a helyzet, és belenéz Paula telefonjába. Mérgesen szembesíti Márkot majd később Paulát is. Paula viszont akkorát csalódik Tamásban, mert nem bízik meg benne, hogy szünetet akar tartani a kapcsolatukban.

Maja elhatározza, hogy amilyen gyorsan lehet, el akarja felejteni a tegnapi brutális támadást és az élete vissza fog térni a hétköznapi kerékvágásba. A lakótársai aggódnak érte, ám egy vidám kocsmai kvízest során úgy tűnik, hogy Majának ez valóban sikerül. Maja jókedvű bulizása azonban rosszul végződik, amikor az egyik vendég ártalmatlan érintésétől Maja hirtelen pánikolni kezd.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.03 kedd

A sorozat 931. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.03 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top