Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.04, szerdai rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.04 szerda: Gábornak nagyon rosszul esik, amikor ráébred, hogy már nem tud csak úgy simán felszedni tinédzserkorú lányokat. Ezért fogadást ajánl Nikinek és Lalinak: mindenki kezdjen flörtölni egy-egy fiatalabb partnerrel. Amikor találkozót beszél meg a dögös pizzafutár lánnyal, Lali és Niki nem győz csodálkozni. Ám este a bárban hamar kiderül, hogy a lány nem randinak vette Gábor meghívását. Niki inkább lemond saját randevújáról, hogy megvigasztalja Gábort, akit azonban nem tör le a kudarc.

Egyre közelebb a klub megnyitása, pattanásig feszülnek az idegek. Amikor újabb veszekedés tör ki Evelin és Roland között, Gréti pedig a lány pártjára áll, Roland megsértődik. Próbálja megváltoztatni Gréti véleményét, de a lánynak elege van a vitákból, ő már csak a klubra koncentrálna. Roland ekkor meg akarja leckéztetni Grétit, de túl messzire megy, és Gréti kiszáll a közös munkából.

Karola álma, hogy saját tetováló szalonja legyen, egyre közelebb áll a megvalósuláshoz. De éppen mielőtt aláírná a szerződést, a húga felhívja és kétségbeesetten a segítségét kéri. Karola elrohan, és kiszabadítja Adrit egy igen kínos helyzetből, majd jobb híján befogadja saját albérletébe. Este azonban megjelenik az apjuk, és kijelenti, hogy elküldi Adrit vidékre, hogy a lány minél messzebb legyen Karolától.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.04 szerda

A sorozat 932. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.04 szerda. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top