Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.06, pénteki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.06 péntek: Simon reggel totál ki van készülve, amit Evelin észrevesz, és végül Simon bevallja neki, hogy előző este a wellness hotelben lefeküdtek Patrival. Evelin kiakad, mert nem úgy ismerte meg a bátyját, mint aki a barátnőjével közös wellness hétvégén egy másik nővel szeretkezik, és figyelmezteti Simont, hogy katasztrófába fog torkollani ez az egész ügy Patrival. Rászól, hogy legalább Tinával tisztázza a dolgot, amit némi vonakodás után végül Simon meg is tesz. Este Simon és Patri, akik egész nap kerülték egymást a szociális foglalkoztatóban, újra összeakadnak, és újra szeretkeznek.

Kareszt veri a sors, mert Milán a váratlan felbukkanása után újra eltűnt. De aztán újra felébred benne a remény, amikor Milán az apja sportkocsijával újra felbukkan az autómosóban. Karesz felkeresi Milán szüleinek házát és tanúja lesz annak, ahogy Milán apja kidobja a házból a fiát és annak új haverját, Kevét. Karesz felajánlja nekik, hogy szálljanak meg a lakóhajón, Milán ezt azonban visszautasítja, de később Keve nyomására megváltoztatja az álláspontját. Karesz reméli, hogy ők ketten ki fognak békülni, ám Milánnak ez esze ágában sincs, és azzal szórakozik, hogy az alázatos Kareszt szívatja.

Paula teljesen padlón van, miután szakítottak Tamással. Annyira fáj neki a dolog és rettenetesen csalódott, hogy kiborul a fodrászatban és lehordja Tamást, amikor az egy mentőakcióval megpróbálja megbékíteni őt. Paula napja kész csőd, de aztán hagyja, hogy Márk rábeszéli, hogy töltsék együtt a délutánt. Paulának elterelődnek a gondolatai, elfeledi a bánatát, és egy meghitt pillanatban megcsókolja Márkot. Márk azonban nem akarja, hogy Paula csak arra használja őt, hogy vele vigasztalódjon, és ezért visszautasítja.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.06 péntek

A sorozat 934. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.06 péntek. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top