Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.10, keddi rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.10 kedd: Grétinek reggel ismét vissza kell utasítania Roland flörtölését, és egyértelműen közli a fiúval, hogy a tegnapi eset csak egy kivételes alkalom volt. Ám Roland nem adja fel ilyen gyorsan. Miközben Evelin közli Grétivel, hogy nem akarja, hogy Gréti és Roland között bármis is legyen, Roland kitalál egy koktélt, amit Grétiről nevez el. Este Grétit durván megfenyegeti egy vendég, és Roland semmitől sem riad vissza annak érdekében, hogy megvédje. A hőstettének meglesz a gyümölcse: izzani kezd a levegő Gréti és Roland között, s a klubban lefekszenek egymással.

Joe reggel meglepi a többieket azzal, hogy váratlanul lezárt területnek nyilvánítja az albérletet. Fel akarja újítani a lakást, így hát mindenkit kihajít. Amikor Barbi erről tudomást szerez, el sem tudja képzelni, hogy Joe mit akar ezzel elérni. Kérdőre vonja Joe-t, de ő megszállottként viselkedik: fogalma sincs, hogyan tudná ismét visszaszerezni Barbit, és a felújítás az egyetlen eszköz, ami eszébe jutott. Barbi alig ismer rá Joe-ra, és még inkább elbizonytalanodik, amikor Robi nagyon érzékenyen és előzékenyen viselkedik vele. Barbi titokban kénytelen bevallani magának, hogy Joe teljesen őrült ugyan, ám őt lenyűgözi, ahogy mindent megpróbál megtenni azért, hogy visszaszerezze.

A legutóbbi pánikrohama után Maja elhatározza, hogy nem fogja elhagyni a lakást. Mikor Kristóf rájön Maja tervére, beszél a fejével. Kristófnak sikerül rávennie őt arra, hogy szembenézzen a félelmeivel, és kicsalja őt a lakásból. Később Maja egy önvédelmi kurzuson ismét némi bátorságra tesz szert. Amikor a tudomására jut, hogy a rendőrség részéről még mindig nincs előrelépés a tettes kézre kerítésében, váratlanul feléled benne a küzdőszellem, és bosszút fogad.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.10 kedd

A sorozat 936. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.10 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top