Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.11, szerdai rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.11 szerda: Karesz továbbra is mindent megtesz azért, hogy újra visszaszerezze Milán barátságát. Nagyon személyes születésnapi ajándékkal készül neki, és megígéri, hogy egy állást is szerez Milánnak az autómosóban – de Milán kemény marad. Később, amikor pénz szűkébe kerül, Milán mégis megváltoztatja a véleményét és elfogadja Karesz ajánlatát. Karesz boldog és kirúgatja Paját, hogy megszerezze Milánnak az állását. Karesz szemét húzása úgy tűnik, elérte a célját, mert Milán a közös esti sörözésnél a kollegákkal újra olyan, mint régen, és jól szórakozik Karesszel. Késő este azonban kiderül, hogy Milán csak úgy csinált a főnök előtt, mintha haverok lennének és továbbra is levegőnek nézi Kareszt.

Barbi még mindig össze van zavarodva. Robi elcsavarta a fejét, de még Joe iránt is érzései vannak a feleségeként. Amikor Robi meghívja egy romantikus randira, Barbi eleinte nemet mond, mivel fél, hogy kicsúsznának a kezéből a dolgok. Nem sokkal később azonban Barbi kap egy levelet Joe-tól, ami óriási csalódást okoz neki. Rájön, hogy Joe egyre idegenebb számára és egyszerűen képtelen őt megérteni. Ezért mégis elmegy a randira Robival, és minden egyes pillanatát kiélvezi vele. Biztonságban érzi magát vele, mert Robi minden vágyát teljesíti

Patri reggel egy sikeres csoportterápia végeztével elégedetten és boldogan lép ki a folyosóra, ahol Simonba fut bele, akinek szinte a karjaiba ugrik. Simont elragadja a pillanat, és a folyosón megcsókolja Patrit, egy hajszálon múlik, hogy nem buknak le az egyik srác, Oli előtt. Később Patri szobájában kétségbeesetten próbálják megbeszélni, hogy mi legyen velük, Simon megkérdezi Patrit, hogy elválik-e, de a lánynak fogalma sincs, mit kellene tennie. Végül megbeszélik, hogy véget kell vetniük a viszonyuknak, de aztán szenvedélyesen egymásnak esnek. Szeretkezésüket Bálint érkezése szakítja félbe, aki in flagranti éri őket.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.11 szerda

A sorozat 937. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.11 szerda. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top