Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.12, csütörtöki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.12 csütörtök: Amikor Paula látja, hogy Márk milyen hősiesen viselkedik, ráébred, hogy belezúgott a fiúba. Paula a Tamással való szakítás után lelkiismeret-furdalásból nem akar randizni Márkkal. De amikor a fiú baráti találkozóra hívja, mégsem tud ellenállni, és belemegy a dologba. Pauláról lepereg Tamás féltékenysége, és csodálatos napot tölt Márkkal. Amikor Márk hősies bátorságról tesz tanúbizonyságot, a lány kénytelen bevallani magának, hogy bár nagyon rossz az időzítés, beleszeretett Márkba. Paula enged az érzéseinek, és lefekszenek egymással.

Simon egész nap Patrit keresi, de nem éri el se telefonon, se a lakásán. Evelin füleséből megtudja, hogy Levi el akar költözni az albérletből. Fölkeresi a fiút, akivel nem tud kibékülni – Levi úgy érzi, elárulta. Végül Patri mégis visszahívja, s kiderül: a nő a gyerekével és Levivel együtt visszaköltözik Nagykanizsára. Egyelőre hallani sem akar arról, hogy Simonnal bármilyen kapcsolatban legyenek. Simon, miközben este a teljesen kész Kristóffal viszkizik, rájön: már csak Evelin maradt meg a fontos emberek közül az életében…

Sári vidám napot tölt Milánnal és Kevével, és megtudja, hogy Keve megmentette Milán életét Amerikában. De míg Sári éppen azon van, hogy átgondolja Kevéről alkotott kritikus véleményét, a fiú a következő nagy izgalmat keresve veszélybe sodorja Milán életét. Sári felháborodottan követeli Karesztől, hogy védje meg Milánt ettől az őrülttől. De Karesz kezei meg vannak kötve. Egyszerűen nem tudja, hogyan közelítse meg Milánt!

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.12 csütörtök

A sorozat 938. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.12 csütörtök. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top