Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.13, pénteki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.13 péntek: Egy Márkkal töltött boldog éjszaka után Paula rájön, hogy újra találkozni akar a fiúval. Márk sem bánná, ha komolyabb kapcsolat lenne közöttük. Csak egy gond van. Paulának el kell mondania Tamásnak, mi a helyzet. Nem akarja, hogy mástól tudja meg. Amikor Paula végül találkozik Tamással, Tamás reménykedni kezd, hogy a lány ad neki egy újabb esélyt. De amikor Paula bevallja, hogy van valakije, Tamás összeomlik és kegyetlenül leissza magát.

Gréti élvezi a laza viszonyát Rolanddal. Azt állítja, hogy ez nem több, csak szex. Az élete minden más téren is tökéletes: saját klubja van, szabadnak érzi magát. Egy kávézóban megismerkedik egy jóképű, titokzatos idegennel egy kávézóban. Gréti azt hiszi, soha többé nem látja. De csoda történik. Az ismeretlen még aznap megkapja az helyettes üzletvezető helyettesi állást a Voilában.

Karesz nagyon sajnálja, hogy kis híján megfeledkezett Paja születésnapjáról, és megpróbál kibékülni a fiúval. De Paja sem vele, sem más barátjával nem akarja megünnepelni a születésnapját. Azt állítja, hogy ez a nap rossz emlékeket ébreszt benne, és semmi oka ünnepelni. Karesz óriási bulit akar szervezni Pajának, hogy feledtesse vele a rossz emlékeket, amikor rájönnek Paja titkára.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.13 péntek

A sorozat 939. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.13 péntek. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top