Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.16, hétfői rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.16 hétfő: Joe végre befejezte az albérlet felújítását, ma szeretné megmutatni Barbinak a lakást, és egyúttal kibékülni vele. Ám amikor felbukkan nála Robi, és előadja, hogy ő most már együtt van Barbival, Joe-ban egy világ omlik össze. Feldúltan kérdőre vonja Barbit, de a vita elfajul, és Joe úgy látja, hogy a házasságának végképp befellegzett. Elkeseredésében úgy dönt, hogy elhagyja Budapestet. Érzelmes búcsút vesz Sáritól, aztán útra kel, ám váratlanul tragikus balesetet szenved.

Reggel Gréti a fellegekben jár, amikor az új üzletvezető helyettes, Dani meghívja reggelire. Egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és Gréti a fiú hatása alá kerül, amitől Roland megint kiakad. Ám este Gréti kihallgatja Dani telefonbeszélgetését, és kétségei támadnak afelől, hogy Dani valóban szingli-e. Gréti ekkor úgy érzi, hogy Dani átverte őt. Attól fél, nehogy még egyszer úgy járjon, ahogy Marcival, ezért inkább távolságtartóan kezd viselkedni Danival.

Reggel Niki és Lali megint a kondíciójával cinkelik Gábort, aki rábeszéli őket, hogy menjenek el vele konditerembe. Ott majd bebizonyítja nekik, hogy még tudja, mitől döglik a légy. A konditeremben Gábor flörtölni kezd egy fiatal lánnyal, Diával, mire Dia barátja kihívja őt egy súlyzópárbajra. A párbajt Gábor egy húzódás miatt kénytelen feladni. Amikor a srác tovább hergeli Gábort, majdnem elfajul a vita, és Nikinek és Lalinak kell elrángatni onnan a barátjukat. Végül Dia Gábor után szalad, és egy kedves bókkal hízeleg neki, ami Gáborral minden keserűségét elfeledteti.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.16 hétfő

A sorozat 940. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.16 hétfő. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top