Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.17, keddi rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.17 kedd: Reggel a lakók Joe betegágya köré gyűlnek. Joe kómában fekszik a kórházban fejsérüléssel. Barbi önmagát hibáztatja Joe állapotáért, és mivel a szituáció túl megterhelő a számára, elmenekül az épületből. Mikor nem sokkal később odajön a kórházhoz Robi, és becsmérlően beszél Joe-ról, Barbi minden kétséget kizáróan rájön, hogy a férje mellett a helye, és hogy még mindig őt szereti. Barbi szakít Robival, majd könnyek között vall szerelmet a kómában fekvő Joe-nak.

Bori reggel fényképeket kap, amelyeket egy ismeretlen készített róla. A lányt egyszerre lenyűgözi és elborzasztja ezt a gesztus. A Vincével történt szörnyűségek után balzsamként hatnak a lelkére a fotók, amelyek csodálatosan mutatják meg Bori szépségét. Mikor a titokzatos fotós randira hívja Borit, ő belemegy – csakhogy tévedésből nem a megfelelő embert szedi föl. Amikor rájön a baklövésére, Bori csalódott, ám továbbra is mindent meg akar tenni, hogy megtalálja a hódolóját.

Maja nagyon izgatott, mert új, ígéretes nyomról értesítették. Kristóf segítségével várja Zsoltot a törzshelyén, ahol végül is annak haverja jelenik meg, aki szintén jelen volt azon a borzasztó estén. Követni kezdik, így akaratlanul is elvezeti őket Zsolthoz. Maja és Kristóf értesítik a rendőrséget, akik őrizetbe veszik Zsoltot. Maja végre fellélegezhet, hiszen vége az élete talán legszörnyűbb szakaszának: Zsolt végre oda kerül, ahová való; börtönbe.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.17 kedd

A sorozat 941. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.17 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top