Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.18, szerdai rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.18 szerda: Reggel még mindig rossz a hangulat a két oldal között: az egyik oldalon Milán áll Kevével, a másik oldalon Karesz. Amikor Karesz, Milán és Keve gonosz trükkje miatt bajba kerül a munkahelyén, a fiúnál elszakad a cérna. Karesz egy érzelmes beszéddel megpróbál még egyszer küzdeni a Milánnal való barátságukért, de tök hiába. Milán egy rövid időre elgondolkozik azon, hogy helyrehozzák a dolgaikat, de Keve előad egy Karesz megsemmisítésére irányuló tervet.

Barbi egy átvirrasztott éjszaka után megpróbálja összeszedni magát. Úgy dönt, hogy a lakókkal megnézik a felújított albérletet, hiszen Joe miatta csinálta, és ő is ezt akarná. Amikor Barbi meglátja, hogy mit csinált Joe, még jobban összetörik, és magát okolja mindenért, retteg attól, hogy Joe meg fog halni. Barbi a kórházban várja, hogy Joe felébredjen, amikor Robi felkeresi, hogy adjon neki még egy esélyt. Barbi kiosztja a férfit, és meg van arról győződve, hogy Joe az igazi számára. Amikor Joe végre felébred, Barbi alig van magánál az örömtől! De kiderül, hogy a súlyos sérülések miatt Joe-t egy vidéki rehabilitációs központban fogják kezelni, és Barbi megijed attól, ami rá vár.

Evelin reggel kap egy telefonhívást. Lotfi Begi bejelenti, hogy este el fog jönni a Voilába! Mindenki be van zsongva. Amikor Evelin fel akarja pörgetni a klubot Lotfi Begi miatt, Roland és Gréti visszafogják: nem állnak túl jól anyagilag és nem kell ekkora felhajtást csinálni. Evelin azonban másképp látja a dolgot, és kézbe veszi az irányítást.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.18 szerda

A sorozat 942. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.18 szerda. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top