Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.19, csütörtöki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.19 csütörtök: Milán még mindig megjátssza Karesz előtt, hogy mindent megbocsátott neki, amit Karesz örömmel el is hisz, csak Paja bizonytalanítja el egy pillanatra, aki nagyon keményen támadja Milánt. Milán biztosra akar menni, és el akarja érni Karesznál, hogy teljes biztonságban érezze magát, hiszen így még durvább lehet a bosszúja, ezért kitalálja, hogy úgy nyeri el Karesz feltétlen bizalmát, hogy kibékíti Lizával. Karesz semmit sem sejt az egészből, nagyon boldog, és ezt meg is ünnepli egy grillpartival. Milán elhívja Lizát a grillpartira, ahol valóban kibékülnek Karesszal.

Maja megint ereje teljében van, miután Zsoltot elvitte a rendőrség. Azonban elszáll az eufória, amikor vásárlás közben Zsolt elkapja, és ismét zaklatja Maját. Kiderül, hogy a rendőrségnek tanúk hiányában semmi sincs a kezében a férfi ellen. Maja kétségbeesik, majd ellentámadásba lendül. Kristóffal együtt felkeresik Zsoltot, és közlik vele, hogy nem vonja vissza a feljelentést. Zsoltról azonban leperegnek Maja szavai, sőt este másodszor is megkeresi Maját, és ezúttal keményen megfenyegeti.

Evelint egyre jobban érdekli Dani, a Voilá üzletvezető-helyettese, ezért ráveszi, hogy együtt reggelizzenek. Bár Gréti figyelmezteti, hogy valami nem stimmel Danival, Evelin nem törődik vele. Elindulnak, és jól szórakoznak, Evelin egyre jobban Dani hatása alá kerül, ezért végül hazaviszi, és lefekszik vele. Amikor szex után Dani titokzatos telefonhívást kap, és szinte pánikszerűen távozik, magára hagyva Evelint, a lány úgy érzi, becsapták.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.19 csütörtök

A sorozat 943. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.19 csütörtök. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top