Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.20, pénteki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.20 péntek: Gábor mostanra minden reggel edz, amivel sok gúnyos megjegyzésre sarkallja Nikit és Lalit. De rá se rándít, mert csak egy cél lebeg a szeme előtt: Dia. Amikor aztán még egy sportkocsit is sikerül megszereznie, úgy érzi, minden remekül alakul. Megmutatja a járgányt Lalinak, aki kénytelen beismerni, hogy ez a kocsi tényleg mágnesként vonzza a csajokat. De Gábor csak egy bizonyos lányt szeretne lenyűgözni vele, akivel aztán tényleg sikerül is összefutnia a fitneszteremben – sajnos barátja, Balázs társaságában. Újra valami sportfogadásba bonyolódik a lány féltékeny barátjával, amit aztán – Lalinak köszönhetően – sikerül megnyernie, és aztán még a hőn áhított randit is kicsikarja Diától. Tökéletes nap!

Bori reggel állja Roland csipkelődését a rajongójával és a fotókkal kapcsolatban. Még Karola figyelmeztetésére is fittyet hány, aki szerint ez az egész fotós húzás elég ijesztő. Úgy érzi, senki nem érti meg. Délután be akarja bizonyítani Karolának, hogy nem egy őrült küldözgeti neki a képeket, hanem álmai férfija. Lesben áll, hogy elkapja a fickót a következő „szállítmánynál”. És a fotók tényleg megérkeznek, le is csap a fickóra, de kiderül, hogy ő csak egy küldönc. Bori azonban nem adja fel, de végül elszörnyedve ébred rá, hogy a rajongója nem más, mint Paja.

Evelin már napok óta nem hallott Simonról, akiről kiderül, hogy beteget jelentett, és a szobájában depressziózik. Lali ötletével Evelin nagy nehezen kirángatja a féltestvérét a lakásból, és megpróbálja szórakoztatni. Miután a gokart pályán befürdenek, a Széchenyi fürdőbe mennek, ahol Simonra ráakaszkodik egy jó csaj. Evelin rábeszéli a húzódozó tesóját, hogy döntse meg a lányt, amit végül Simon meg is tesz, de utána idegesen kiteszi a nőt a lakásból, és talán még rosszabbul érzi magát, mint előtte.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.20 péntek

A sorozat 944. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.20 péntek. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top