Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.24, keddi rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.24 kedd: Barbi reggel nagyon figyelmetlen, Joe miatt ideges. Barbi annyira ügyetlen, hogy figyelmetlenségével magára haragítja az amúgy megértő és birkatürelmű lakótársait. Barbi a fodrászüzletben sem tud figyelni a munkájára. Olyannyira képtelen rendes munkát végezni, hogy végül az egyik vendégnek sikerül fehérre festenie a haját, ami miatt Paulával is összetűzésbe kerül. Barbi kénytelen elismerni, hogy pillanatnyilag csak Joe-ra tud gondolni. Alexa szerint Barbinak ki kéne kapcsolódnia, és rábeszéli, hogy menjen el vele mozogni. Barbi kelletlenül bár, de beleegyezik. Az edzőteremben Alexával együtt részt vesz egy twerkelés tanfolyamon, és kiderül róla, hogy született őstehetség. Barbi a sportsikerei mámorában néhány órára valóban megfeledkezik Joe-ról. Később, amikor ránéz a mobiljára és észreveszi, hogy 5 nem fogadott hívása is volt a rehabilitációs klinikáról, rettenetesen érzi magát.

Maja csalódott, amikor Nóra egy Zsolttal történt újabb találkozó után mégsem akar feljelentést tenni a férfi ellen a rendőrségen. Amikor Zsolt még Maját is megfenyegeti, és azt követeli, vonja vissza a feljelentését, Maja annyira mérges lesz, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. Kristóf baseball-ütőjével a kezében felkeresi Zsoltot a lakásán, és Kristóf csak az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy nagy butaságot kövessen el.

Karesz úszik a boldogságban, mikor a legjobb barátja felajánlja neki, hogy utazzanak el néhány napra a Balatonhoz. Karesznek fogalma sincs, hogy pontosan így fog önként és dalolva belesétálni Milán és Keve tökéletesen kitervelt csapdájába. Minden a terv szerint halad, míg Liza nem tesz váratlanul egy szívhez szóló vallomást Milánnak. Milánnak ekkor megszólal a lelkiismerete, és az utolsó percben lefújja a tervezett bosszút.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.24 kedd

A sorozat 946. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.24 kedd. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top