Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.25, szerdai rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.25 szerda: Barbi reggel kiábrándultan állapítja meg, hogy szüksége van egy hobbira: szabadnapja van, és nem tud mit kezdeni magával. Szerencsére Sári megkéri, hogy vigyázzon Zsófira. Barbi odaadóan veti bele magát a feladatba. Megszólítja őket egy gyerekruha bolt tulajdonosa, hogy Zsófi igazán tehetséges gyerekmodell lenne. Barbi rögtön lázba jön. Zsófinak el kell mennie egy szereplőválogatásra. Látva a többi gyerekmodellt Barbi számára világossá válik, hogy sokkal professzionálisabban kell csinálnia ezt az egészet! Úgy öltözteti fel a kis Zsófit, mint egy játék babát, amitől Sári, aki eljön a lányáért, teljesen kiborul!

Reggel Maja leszalad a pékségbe, ám nem érkezik vissza az albérletbe. Mikor Kristóf épp a keresésére indulna, befut Nóra azzal a hírrel, hogy Zsoltot ma reggel kiengedték az előzetesből. Mivel a rendőrség nem veszi komolyan Maja eltűnését, Kristóf Nórával kezdi kutatni. Sokra azonban nem jutnak, s a rendőrség is csak 24 óra után ad majd ki körözést. Maját Zsoltnál is hiába keresik – a férfi már nem lakik a lakásában, és sehol sem találják. Kristóf estére összeomlik – Szilvi próbál lelket önteni belé.

Amikor Karesz reggel tanúja lesz annak, hogy Milán reggelit készít Lizának, világossá válik a számára, hogy Milán ismét szívesen összejönne Lizával. Karesz ekkor meglátja az esélyét arra, hogy lerója az adósságát Milánnal szemben és kibéküljön vele. Ezért nemet mond, amikor Liza élményfürdőbe hívja őket, hogy Milán és Liza kettesben mehessenek. Az élményfürdőben Milán reménykedni kezd, amikor „halottnak” tetteti magát és Liza aggódni kezd érte.

Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.25 szerda

A sorozat 947. részét 19:30-tól tűzi műsorára az RTL Klub. Országos tévépremier! Az epizód megtekintése 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Szereplők az Éjjel-Nappal Budapestből
Éjjel-Nappal Budapest 2017.01.25 szerda. Az epizód tartalma

Forrás: RTL Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top